Pakaian petang

Pakaian di lantai - penjelmaan keanggunan dan kecanggihan

Pakaian di lantai - penjelmaan keanggunan dan kecanggihan

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
 1. Relevan
 2. Gaya popular
 3. Terbuka dan seksi
 4. Kembali terbuka
 5. Dengan potongan
 6. Tertutup
 7. Dengan lengan
 8. Basky
 9. Renda, guipure
 10. Dirajut
 11. Dari chiffon
 12. Model hangat
 13. TOP 5 warna popular
 14. Apa yang perlu dipakai?
 15. Gaya rambut
 16. Aksesori
 17. Petua untuk memilih

Maxi pakaian panjang betul boleh dipanggil pakaian yang paling canggih untuk wanita. Pakaian di lantai berbeza digunakan untuk kain jahit, gaya, arah gaya, hiasan, warna dan butiran lain. Mari kita lihat pakaian ini dengan lebih terperinci, dan juga mengetahui apa yang perlu dipakai.

Relevan

Terima kasih kepada rupa yang sangat feminin, pakaian panjang tidak pernah kehilangan populariti mereka. Mereka hadir dalam semua koleksi pereka terkenal, yang mewakili pelbagai pilihan dari pakaian mudah untuk setiap hari hingga pakaian mewah dengan kemasan yang kaya.

Ia selesa memakai pakaian panjang dalam musim panas dan musim sejuk. Untuk musim sejuk, pakaian kain berwarna gelap padat dipilih, pada musim panas, orang lebih suka warna cerah dan bahan lapang lebih kerap.

Gaya popular

Gaun yang paling popular di lantai:

 1. Model tertutup dengan lengan.
 2. Buka pakaian dengan pilihan belahan yang berlainan.
 3. Model asimetri, yang mempunyai potongan asal atau hem tidak rata.
 4. Model dengan kain tudung, sebagai contoh, pakaian dalam gaya Yunani.
 5. Pakaian siluet lurus.
 6. Model dalam gaya boho.
 7. Pakaian dengan skirt berlipat.
 8. Model dengan korset.
 9. Pakaian yang pinggangnya terlalu mahal.
 10. Pakaian "tahun".

Terbuka dan seksi

Memotong di garis leher, belakang, dan luka yang tinggi memberikan seksualiti dan kefahaman kepada pakaian panjang. Pakaian dengan sisipan telus kelihatan sangat mengagumkan.

Model baju panjang yang panjang mungkin mempunyai garis leher seperti V yang mendalam. Dalam pakaian yang paling lantang seperti potong boleh sampai ke pinggang. Juga, gaun panjang seksi seringkali kurang lengan dan tali, tetapi terdapat juga model dengan potongan pada satu bahu.

Kembali terbuka

Oleh kerana garis leher itu tidak mengejutkan sesiapa untuk masa yang lama, pakaian semakin popular, di mana belakang masih kosong. Di hadapan pakaian seperti ini, anda boleh melihat rupa yang tidak dapat dikalahkan dan agak ketat, tetapi jika anda berpaling, gadis itu menjadi menggoda dan seksi.

Saiz potongan bergantung pada keberanian wanita. Dia boleh menjadi sederhana dan sederhana, dan jujur ​​dan mendalam. Paling penting, gaun panjang dengan punggung terbuka kelihatan pada gadis-gadis yang tinggi, yang mempunyai postur sempurna dan ramping.

Model pakaian sedemikian tidak termasuk dalam setiap hari. Mereka dipakai terutamanya pada perayaan penting, sebagai contoh, perkahwinan atau ulang tahun.

Pakaian sutera ke lantai kelihatan mulia dan mewah. Bahagian ini tidak memerlukan butiran atau hiasan tambahan.

Menarik untuk melihat gaun di lantai, di mana belakang adalah garis leher ganda. Mereka memberi tumpuan kepada kelemahan dan keanggunan angka wanita.

Gadis muda dan romantik sering memilih pakaian dengan chiffon yang terdedah. Sekiranya anda ingin mengurangkan tahap kejujuran pakaian seperti itu, lihat model dengan garis leher yang dihiasi, yang dipotong dengan rhinestones, draping, dan pelbagai pilihan tenunan.

Dengan potongan

Model pakaian yang mempunyai celah tinggi sangat popular. Potongan ini mungkin hadir walaupun dalam pakaian yang sangat sederhana, ditutup sepenuhnya di bahagian atas.

Lebih-lebih lagi, dalam banyak model musim panas terdapat sekurang-kurangnya dua luka di hadapan.Terima kasih kepada mereka, berjalan dalam pakaian panjang lebih mudah, khususnya, anda boleh dengan mudah mendaki tangga.

Tertutup

Pakaian tertutup di lantai membayangkan lengan panjang, tiada garis leher, luka dan unsur lain yang menjadikan pakaian itu seksi atau terang.

Gaun yang mempunyai garis leher berbentuk bot sederhana dan lengan panjang juga sangat tinggi. Gaya ini sering dipilih untuk pejabat, di mana pakaian dengan tali nipis atau dengan garis leher terbuka tidak sesuai.

Dengan lengan

Lengan baju panjang adalah yang paling pelbagai. Dalam model tertutup, lengan panjang paling kerap, tetapi terdapat juga lengan tiga lengan dan lengan pendek. Kain untuk pembuatan mereka mungkin sama seperti pakaian itu sendiri, atau mungkin berbeza, contohnya, lengan mungkin dari renda.

Basky

Model seperti pakaian panjang muncul dalam almari pakaian fesyen yang tidak lama dahulu, tetapi berjaya menangkap gaya dan daya tarikan yang mewah. Dengan bantuan gaun maxi dengan asas, anda boleh dengan mudah membuat rupa malam yang sempurna. Pakaian sedemikian akan menekankan keanggunan angka dan membuat berjalan anggun.

Untuk pakaian panjang dengan basque, skirt udara lebih baik supaya imej tidak berubah berat. Dalam pakaian ini, anda boleh menekankan garis leher dengan garis leher yang elegan atau trim terang, dan kawasan pinggang dengan tali pinggang atau kontras warna.

Renda, guipure

Pakaian guipure dan renda di lantai mempunyai rupa yang luar biasa cantik dan canggih. Dalam kes ini, renda tidak semestinya perlu digunakan untuk membuat keseluruhan pakaian Ia boleh dibentangkan hanya pada bahagian pakaian, contohnya, pakaian sifon atau kapas boleh mempunyai topeng renda.

Sekiranya pakaian itu diperbuat daripada renda, ia boleh mempunyai lapisan satin yang menyembunyikan seluruh badan atau kawasan tertentu (korset atau skirt atas). Dalam model yang paling mantap, lapisan itu hilang atau badan, mewujudkan kesan badan telanjang.

Gaun renda kos rendah adalah mesin rajutan, dan model yang lebih mahal dan eksklusif dibuat dari renda buatan tangan. Untuk baju renda tidak kelihatan terlalu kasar, menyerahkan model dengan garis leher yang sangat terang.

Dirajut

Pakaian rajut yang lembut adalah bahan yang paling popular untuk pakaian kasual ke lantai. Berpakaian seperti pakaian dengan corak kecil, titik polka, bunga atau jalur, anda boleh pergi berjalan-jalan, membeli-belah atau keluar dari bandar.

Pakaian maxi yang dirajut boleh menjadi hangat (model seperti ini adalah permintaan untuk musim gugur dan musim sejuk) dan cahaya (pakaian ini sesuai untuk cuaca panas).

Dari chiffon

Pakaian panjang chiffon bersama sutera, satin dan baldu adalah yang paling popular di kalangan semua model pakaian di lantai.

Kelebihan utama gaun tersebut dianggap kemudahan penggunaan dan kepraktisan, karena pakaian chiffon kurang tercemar dan tidak berkedut.

Dalam pakaian pelbagai lapisan yang diperbuat daripada sifon cahaya, mudah untuk berjalan di taman dan pergi ke tarikh. Sekiranya model itu mempunyai cetakan tebal atau naungan terang, ia bagus untuk bersantai di luar bandar atau pantai.

Model hangat

Model gaun maxi, yang dipakai dalam cuaca sejuk, diperbuat daripada pakaian rajutan bulu, baldu dan kain tebal yang lain. Gaun ini tidak semestinya diwakili oleh model tertutup dengan lengan panjang. Anda dapat melihat banyak pakaian hangat yang panjang dengan lengan pendek. Mereka dipakai dengan jaket atau jaket, dan juga dilengkapi dengan kasut atau kasut.

TOP 5 warna popular

Merah

Pakaian sedemikian dipilih oleh wanita yang maut dan ghairah yang terbiasa dengan banyak pujian. Dalam pakaian merah di lantai, anda akan mencipta imej yang tidak dapat dilupakan, jadi model warna ini sesuai untuk majlis-majlis khas.

Merah sesuai dengan mana-mana wanita, hanya perlu mencari naungan yang betul. Model panjang pakaian dalam warna ini sering sama ada yang paling tertutup dan ketat, atau sangat berani dengan potongan besar, garis leher, butiran asimetris dan besar-besaran.

Pakaian merah dengan kereta api, model lut, gaun pada satu bahu, serta pakaian maxi dan gaun chiffon terlihat hebat. Pakaian sifar merah biasanya dipilih untuk musim panas. Pakaian seperti itu, bergantung pada gaya dan hiasan, boleh diletakkan pada tarikh, berjalan musim panas, atau perayaan.

Hitam

Pakaian di lantai warna ini sentiasa menjadi kegemaran apabila memilih pakaian malam. Untuk pakaian ini menggunakan fabrik yang mahal dan mewah, serta kemasan yang hebat.

Pakaian hitam ke lantai boleh dipilih untuk sebarang bentuk, setelah berjaya menyembunyikan kelemahan dan menekankan keharmonian. Kedua-dua perhiasan perak dan emas, serta barang kemas berwarna terang, sesuai untuk pakaian sedemikian. Model baju gaun yang terang boleh membuka atau membuka belahan yang mendalam.

Terdapat pakaian maxi hitam dengan cetakan cetakan atau trim cerah. Anda juga boleh menemui gaun panjang hitam santai dari pakaian rajut, yang dipakai dengan kasut kasut atau platform, logam atau aksesori berwarna-warni. Untuk pejabat, anda boleh memilih pakaian maxi hitam yang ketat yang diperbuat daripada kain tebal.

Putih

Pakaian panjang warna ini boleh menambah kewanitaan kepada imej mana-mana wanita. Ia kelihatan elegan dan sederhana.

Gaun maxi putih adalah pelbagai fungsi. Bergantung pada kain yang dijahit, pakaian salji putih ke lantai boleh dipakai di restoran dan berjalan-jalan. Di samping itu, pakaian ini digabungkan dengan pelbagai perhiasan dan aksesori. Pada masa yang sama pada gadis-gadis dengan pakaian salju putih yang disamak ke lantai kelihatan sangat menarik.

Pakaian kapas putih sesuai untuk musim panas. Tidak kurang popular adalah pakaian salji putih di lantai sutera, gas, chiffon, renda. Ia adalah pakaian putih yang paling sering disajikan dalam gaya Empayar, yang juga dipanggil gaya Yunani. Gaun-gaun maxi ini terkenal kerana ringan, kewanitaan, dan pinggang tinggi dan tali bahu.

Biru

Pakaian lama seperti ini kelihatan misteri dan elegan. Bergantung pada teduh, pemilik pakaian biru di lantai akan kelihatan dihalang (dalam kes nada tepu) atau bertubuh santai (dengan naungan terang). Tidak perlu berpakaian dengan pakaian biru panjang sahaja gadis yang mempunyai rambut pirang dan nada kulit pucat.

Kebanyakan pakaian biru ini sesuai dengan wanita muda dengan kulit gelap atau tan. Di samping itu, biru adalah terbaik digabungkan dengan emas, putih dan perak.

Hijau

Pakaian panjang ini mempunyai rupa yang segar dan menarik. Mereka sesuai untuk mana-mana gadis kerana pelbagai jenis warna hijau.

Gaun hijau gelap, bersulam dengan batu permata atau batu, diperbuat daripada satin, baldu, renda atau sutera sangat mewah. Berpakaian atau pakaian chiffon maxi hijau dengan corak yang besar sesuai untuk berjalan di musim panas.

Apa yang perlu dipakai?

 • Model pemasangan gaun panjang berjaya digabungkan dengan bolero, renda atau bulu bulu, selendang atau selendang cahaya. Untuk pakaian renda ke lantai, anda boleh memakai jaket denim atau jaket kulit.
 • Untuk gaun malam terbuka ke lantai tanpa lengan, disarankan untuk memilih sarung tangan yang tinggi yang sesuai dengan nada pakaian.
 • Kasut kepada model harian pakaian panjang boleh diwakili oleh kasut balet, terompah, sandal atau kasut. Untuk malam di sepanjang mereka mengambil kasut yang elegan dengan tumit atau pada platform. Berpakaian dalam gaya Yunani dengan sempurna dengan sandal kulit.

Gaya rambut

Jika bahagian atas pakaian panjang terbuka, gaya rambut boleh menjadi sangat berbeza. Gaya rambut tinggi dan pelbagai pilihan tenunan akan sesuai dengan jenis pakaian ini. Rambut boleh dibiarkan mengalir atau dikumpulkan di ekor.

Untuk model pakaian klasik anda harus memilih gaya rambut klasik, dan pakaian yang luar biasa, yang mempunyai pemotongan yang kompleks, membolehkan anda memberikan banyak kreativiti dan imaginasi.Ia juga harus diperhatikan bahawa rambut perlu dibentuk lebih sederhana untuk pakaian yang halus, dan untuk model maxi-dress yang agak padat, gaya rambut dengan tekstur yang kompleks, gaya orimetri atau tenunan yang rumit akan sesuai.

Aksesori

Pakaian Maxi memerlukan sedikit perhiasan, jadi cukup untuk melengkapi mereka dengan 1-3 aksesori. Untuk pakaian petang di tingkat biasanya memilih emas dan batu permata atau perhiasan berkualiti tinggi.

Gaun yang panjang bercampur dengan tali pinggang atau tali pinggang. Untuk pakaian petang aksesori tersebut boleh dihiasi dengan batu permata atau batu. Jika model pakaian di lantai mempunyai garis leher yang besar, pakaian harus ditambah dengan perhiasan leher. Dan dalam kes apabila ada tali, ruffles atau trim lain di kawasan berurutan, tidak perlu aksesori tambahan di sekitar leher.

Apabila memilih beg mengambil kira gaya keseluruhan pakaian. Klac kecil lebih sesuai untuk pakaian malam yang panjang, dan anda boleh memilih beg tekstil, kulit atau jerami untuk model pakaian sehari-hari di atas lantai. Pakaian rajutan yang longgar untuk musim panas juga boleh dilengkapi dengan beg gaya etnik atau beg beg tangan tekstil.

Petua untuk memilih

Malah pakaian panjang yang paling bergaya boleh kelihatan tidak menarik, jika ia tidak sesuai dengan anda pada angka itu. Oleh kerana pelbagai jenis model pakaian di lantai, tidaklah sukar untuk memilih pilihan yang sesuai, dengan mengambil kira parameter dan kelemahan anda sendiri. Contohnya, wanita di dalam badan perlu memilih pakaian potong percuma, pakaian dengan pinggang atau model rajutan bahan padat.

Gadis nipis harus melihat model yang terbungkus, serta pakaian, dalam hiasan yang mempunyai butiran besar. Pakai baju panjang yang ketat harus dibeli hanya oleh wanita dengan angka sempurna atau dipakai dengan seluar dalam pembetulan.

Komen
 1. Marina
  27.01.2016

  Saya jatuh kali terakhir bercuti dengan pakaian seperti itu ke lantai: tumit itu kusut. Sekarang saya akan lebih berhati-hati.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan