Pakaian petang

Pakaian Malam Oksana Mukha

Pakaian Malam Oksana Mukha

menyertai perbincangan

 
Kandungannya
  1. Sejarah penciptaan
  2. Ciri jenama
  3. Koleksi Privee
  4. Lama tradisional
  5. Pendek

Bahan-bahan elit, potong asal, sesuai dengan keistimewaan pada angka itu, mewujudkan rupa yang sangat menarik dalam pakaian perayaan patut mendapat perhatian khusus. Oleh itu, kami akan memberi tumpuan kepada pereka pakaian malam terkenal Ukraine Oksana Mucha, yang sangat popular di kalangan fesyen.

Sejarah penciptaan

Pada akhir 80-an, agak sukar bagi pengantin perempuan Ukraine untuk mencari pakaian perkahwinan. Jadi Oksana Mukha - lulusan Akademi Seni Lviv dalam kepelbagaian pakaian model memutuskan untuk menuruni lorong di kostumnya yang biasa. Sekiranya suaminya masa depan Vasily tidak memberikan nasihat yang baik kepada Oksana, dunia tidak akan melihat gaun perkahwinan dan malam yang indah seperti itu.

Pakaian pertama pada majlis perkahwinannya sendiri dibuat oleh Oksana Muha hanya dalam satu malam. Para tetamu menyukai begitu banyak bahawa ia adalah dorongan untuk mewujudkan jenama mereka sendiri dan cara yang menarik di dunia fesyen.

Ia mengambil banyak masa untuk mengembangkan jenama, imej khas dan jenama peribadi. Pengantin Rusia melihat model pertama pada tahun 1998. Kini rantaian kedai telah berkembang dengan ketara dan mempunyai kira-kira 50 pejabat perwakilan di Rusia sahaja. Bakat perancang muda itu tidak dapat disedari di negara lain, jadi seluruh wilayah CIS, negara-negara Eropah dan Amerika Syarikat mencari pakaian dari Oksana Mukha yang megah. Kini jenama itu boleh dipanggil dengan selamat keluarga, kerana anak perempuan keluarga berbakat ini Catherine menyertai dunia pernikahan dan fesyen malam, menjadi wajah jenama.

Ciri jenama

Tidak kira berapa banyak koleksi Oksana yang dibebaskan, tidak kira betapa berbezanya dengannya, tetapi dalam setiap mereka, anda dapat melihat kelembutan, gaya istimewa, seksualiti yang halus dan reka bentuk yang canggih.

Keanggunan dan kecanggihan adalah sifat wajib setiap model, yang pada masa yang sama menggabungkan kemewahan dan keaslian. Oksana berjaya merangkumi trend yang paling terang dan sentiasa berubah-ubah, sementara tidak melupakan klasik dan tradisi.

Pereka itu sendiri memilih kain secara peribadi, memandangkan ini menjadi langkah penting dalam penciptaan koleksi masa depan. Kain berkualiti tinggi, gorden, podhvaty, bahan-bahan dengan berseri dan berseri-seri. Ringkasnya, semua yang dapat menekankan pemotongan, yang selalu berbeza dalam kemahiran dan keistimewaan. Sekiranya anda menjumpai pakaian dengan korset, maka berhati-hati melihat hiasan - semua manik dan rhinestones dilampirkan secara eksklusif dengan tangan.

Koleksi Privee

Oksana Mukha gembira dengan peminatnya yang setia bukan sahaja dengan pakaian malam tradisional, tetapi juga mengeluarkan barisan baru di bawah nama Privee yang menjanjikan.

Model glamor dan mahal telah terkandung dalam koleksi ini dan mempunyai kesinambungan pada koleksi 2016. Hanya kain eksklusif, kemasan yang kaya dan imej mewah yang ada di sini. Bagi warna, terdapat beberapa pemimpin: warna pastel, warna salji putih dan warnanya, biru dan ungu.

Dalam proses mencipta pereka pakaian setiap mengambil kira ciri-ciri angka, yang berbeza dalam jenis. Oleh itu, sangat mudah untuk memilih pakaian yang sama untuk malam gala, walaupun dengan angka yang tidak standard. Gorden dan pemegang anggun akan membantu menyembunyikan apa yang saya ingin sembunyikan, dan elemen beralun akan menjadikan merit lebih ekspresif.

Imej dicipta bukan sahaja dari kain, tidak mungkin dilakukan tanpa aksesori dan hiasan. Oleh itu, segala-galanya harus sangat baik, seperti pakaian dari Oksana Mucha.Dia adalah salah satu daripada sedikit orang yang boleh selalu aksen dengan tepat dan tepat, berjaya meletakkan corak mewah, menggabungkan mereka dengan sulaman, yang dicipta dari manik-manik terkecil dan kristal terang. Dalam setiap pakaian Oksana menambah helah kecilnya sendiri yang berada di arsenal setiap perancang.

Pakaian untuk setiap selera terdapat dalam koleksi Privee - sekurang-kurangnya panjang, sekurang-kurangnya pendek. Terdapat banyak variasi penyelesaian bukan standard, yang terkandung dalam potongan, elemen pemodelan digunakan dan, seperti biasa, hiasan manual.

Oksana Mucha selalu menjadi penyokong penggunaan warna dan klasik semulajadi dalam pilihan warna primer. Oleh itu, koleksi 2014 ternyata cerah kerana merah dan biru, halus kerana karang, krim, merah jambu dan turquoise.

Koleksi ini mengandungi lebih banyak bunga daripada yang lain yang pernah dicipta di bawah bimbingan Oksana Mucha. Untuk gadis-gadis berani yang suka eksperimen, mereka akan suka pakaian dengan cetakan yang dibuat dalam versi ringan, musim panas.

Lama tradisional

Jika anda memerlukan pakaian malam klasik, maka ia pasti akan menjadi pakaian elegan, ketat dan sangat selesa. Oksana Mucha dalam koleksi terkini menawarkan peluang untuk memilih dari gaya bersebelahan, lurus dan berbentuk.

Mana-mana model akan secara harmoni melihat pada angka anda kerana sistem unik undercuts, yang dibangunkan oleh pereka. Hampir semua model pergi tanpa lengan, tetapi gaun merah dengan bahagian atas renda menarik. Walaupun di sini lengan dimodelkan sedemikian rupa sehingga bahu dan garis leher masih terbuka.

Penghormatan kepada tradisi yang diwujudkan dalam pakaian dengan A-siluet. Bahagian atas yang baik dan lancar mengembangkan bahagian bawah - semua ini mengimbangi angka dengan baik, membawa nota misteri dan keanggunan. Selalunya, untuk bahagian atas, Oksana memilih lace yang menggabungkan dengan sifon di beberapa lapisan. Ribut rantai atau satin sering terdapat di pinggang.

Pendek

Pereka fesyen terus berhujah tentang apa yang sepatutnya panjang dalam gaun malam. Biarkan ramai yang masih yakin bahawa panjang dan gaya klasik adalah kelebihan, tetapi Oksana Mucha lebih setia kepada masalah ini. Oleh itu, di bawah penguasaan beliau telah dikeluarkan pakaian pendek.

Panjang midi dan mini - perkara yang sangat dicari wanita muda yang yakin dengan kaki cantik. Anda hanya akan mendapat perhatian daripada lelaki dalam pakaian pendek dari koleksi baru Oksana Mucha.

Tidak semua pakaian klasik boleh diletakkan pada tarikh atau prom, tetapi pakaian pendek dan suka bermain akan menjadi alternatif yang baik.

ETerdapat beberapa perkara biasa dalam garis pakaian pendek: top terbuka, menggoda, merangkumi kancing dan tali pinggang lebar. Oksana dengan mahir menggunakan unsur-unsur gaya yang kelihatan dengan baik pada mana-mana angka. Membuka bahagian atas dan mendedahkan belakang boleh membuat angka rapuh dan lebih elegan. Meningkatkan garis pinggang boleh mencapai ketegangan dalam imej. Jika anda mempunyai sentimeter tambahan, anda perlu memilih tali pinggang yang ketat.

Benar-benar dalam cahaya baru Oksana menyampaikan pakaian korset dengan bentuk yang luar biasa dari skirt dalam bentuk tutu. Kehadiran cawan dengan bentuk khas menambah jumlah ke dada, dan korset mengubah angka itu. Tiada yang lain daripada ratu yang anda akan berada di waktu petang.

Komen
  1. Christina
    24.09.2015

    Saya rasa bahawa Oksana Mucha adalah jenama nombor satu di Rusia untuk pakaian perkahwinan. Koleksi menakjubkan dan kualiti yang sangat baik.

Tulis komen
Maklumat yang disediakan untuk tujuan rujukan. Jangan ubat sendiri. Untuk kesihatan, sentiasa berunding dengan pakar.

Fesyen

Kecantikan

Hubungan